Μετρητά στο πλοίο με περισσότερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα-Cash-to-Master. Χαμηλότερο κόστος για την επιχείρησή σας.

Το Voyager Worldwide συνεργάζεται με την Caxton, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καρτών πληρωμής στην Ευρώπη και ειδική σε ξένο συνάλλαγμα, ώστε να παρέχει στο Voyager Money, έναν πιο ασφαλή, αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο για τη διαχείριση του Cash-to-Master.

Μείωση του κόστους
Βελτίωση ελέγχου
Εύκολο στη χρήση
Ασφαλές και συμβατό
Πού θα φυλάσσονται τα μετρητά μου;

Η Caxton FX κατέχει όλα τα «χρήματα πελατών» σύμφωνα με την πρότυπη πολιτική που καθορίζεται στον κανονισμό των Χρημάτων Πελατών της Αρχής Δημοσιονομικής Συμπεριφοράς. Αυτό σημαίνει ότι η Caxton FX διαχωρίζει τα «Χρήματα πελατών» από τα χρήματα της εταιρείας και τα φυλάσσει χωριστά σε πιστωτικό ίδρυμα ρυθμιζόμενο από τον ΕΟΧ. Το πιστωτικό ίδρυμα έχει αναγνωρίσει ρητά ότι τα χρήματα σε αυτούς τους λογαριασμούς ανήκουν στους πελάτες της Caxton FX και δεν έχουν δικαίωμα συμψηφισμού με κάποιο από τα υπόλοιπα της επιχείρησης. Ο διακανονισμός αυτός έχει ως σκοπό να διασφαλίσει ότι «τα Χρήματα των Πελατών» δεν κινδυνεύουν στην απίθανη περίπτωση που η Caxton FX αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα. Αυτές οι ρυθμίσεις ελέγχονται και επαληθεύονται από ανεξάρτητους ελεγκτές της Caxton FX. vfigo.gnsworldwide.com και πληκτρολογήστε τα συνήθη στοιχεία σύνδεσης σας στο VFI.

Υπάρχει ελάχιστο απαιτούμενο ποσό κατάθεσης;

Όχι Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη από τη χρήση του Voyager Money είναι ότι τα κεφάλαια μπορούν να παρέχονται σε μία βάση «ακριβώς στην ώρα». Η μεταφορά κεφαλαίων, σύμφωνα με τις ανάγκες των πλοίων, κρατά τα μετρητά σας στην τράπεζα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δίνοντάς σε σας και το πλήρωμά σας ένα ασφαλές, κατάλληλο και πιο αποδοτικό εργαλείο επί του σκάφους. Σας προστατεύει από κλοπή και απάτη.

Μπορεί το Voyager Money να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα ΑΤΜ ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών όπως η Κίνα και η Νιγηρία;

Η MasterCard του Voyager Money μπορεί είναι αποδεκτή από 36 εκατομμύρια εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει μια μικρή περίπτωση όπου η Voyager Money Mastercard θα έχει περιορισμούς, δηλαδή σε λιμάνια χωρίς ΑΤΜ, καταστήματα λιανικής πώλησης που δεν δέχονται MasterCard και χώρους που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ακόμα μια απαίτηση για ένα μικρό ποσό μετρητών που θα υπάρχει επί του πλοίου. Voyager Money ακόμα εξοικονομεί χρήματα από τους ναυτιλιακούς πράκτορες, τραπεζικές αμοιβές και επιφέρει οφέλη στις επιχειρήσεις από τις προνομιακές τιμές ξένου συναλλάγματος.

Σε σχέση με την Κίνα και τη Νιγηρία, η Mastercard έχει συνάψει συμφωνίες για τη χρήση ΑΤΜ με την China Construction Bank και την ICBC (Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας) μέσα στην ηπειρωτική Κίνα. Η ICBC είναι η μεγαλύτερη εγχώρια τράπεζα με πάνω από 170.000 καταστήματα (όλα με ΑΤΜ). Ομοίως, στη Νιγηρία η Mastercard συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες τράπεζες, όπως First Bank, Zenith Bank, Guaranty Trust Bank, Access Bank, United Bank of Africa, και Ecobank που σημαίνει ότι σχεδόν όλα τα μηχανήματα ATM στη χώρα δέχονται τη Mastercard.

每天都有 1100 多家贵司这样的公司依靠 Voyager 来帮助自己改进安全性与合规性,提高工作效率,发扬越来越有价值的运营理念。

Global Marine
Our Shipping Company - Mol
Epic Gas
Edt Offshore
Shipping Companies Worldwide

详细了解 Voyager Worldwide

实际观看

观看演示

致电 +65 6270 4060 或点击请求回电。

请求回电